Terms of delivery

<
Back

PERUMIS- JA MAKSUEHDOT

ILMOITTAUTUMINEN
Ilmoittautuminen on sitova. Ilmoittaudu kursseille Ilmonet.fi-palvelussa, puhelimitse 09 310 88610 tai opiston palvelupisteissä. Puhelimitse tai palvelupisteissä voit ilmoittaa itsesi lisäksi yhden henkilön, mikäli sinulla on tiedossa hänen täydelliset yhteystietonsa ja henkilötunnus.

Ilmoittautuessaan opiskelija sitoutuu siihen, että kurssi voidaan tilanteen niin vaatiessa muuttaa lähiopetuksesta etäopetukseksi.

ALENNUKSET KURSSIMAKSUISTA
Kurssimaksu puoleen (1/2) hintaan myönnetään niille, jotka kurssille ilmoittautuessaan
• ovat työttömiä työnhakijoita
• ovat varus- tai siviilipalvelusmiehiä
• saavat äitiys-, isyys- ja vanhempainrahaa tai kotihoidon tukea
• joilla on voimassa oleva toimeentulotukipäätös
• ovat opiskelijoita, joilla on voimassa oleva opiskelijakortti tai oppilaitoksen todistus opiskelusta
• saavat Kelan maksamaa kansan- tai takuueläkettä
• tai, joilla on voimassa oleva toimeentulotukipäätös

Alin maksu on aina vähintään 12 euroa.

Oikeus kurssimaksualennukseen tulee osoittaa asiakaspalvelussa ennen kurssimaksun maksamista ja kurssin alkamista. Oikeus alennukseen on osoitettava joka lukukausi. Alennuksia ei myönnetä takautuvasti. Alennus ei koske moniste-, materiaali- yms. maksuja.
Alennukseen voi käyttää vain yhtä alennusperustetta.

Ota mukaasi opiskelijakortti, oppilaitoksen todistus opiskelusta, todistus varus- tai siviilipalveluksesta tai Kelalta saatavat päätökset.

KURSSIMAKSUT JA MAKSAMINEN

Noin viikkoa ennen kurssin alkua saat sähköpostiisi maksulinkin kurssimaksun maksamista varten.
Maksulinkki on aktiivinen noin kahden viikon ajan ja se näkyy myös Ilmonetiin kirjautuneen henkilön omissa tiedoissa. Mikäli sinulla ei ole sähköpostiosoitetta, saat laskun postitse kotiin.

Kurssin hinta määräytyy opetustuntien mukaan. Opetustunnin pituus on 45 minuuttia. Jos ilmoittaudut kurssille sen puolivälissä tai jälkeen, on maksu 50 % normaalista.

PERUMISEHDOT JA KÄSITTELYMAKSUT
Kurssipaikan voi perua asioimalla palvelupisteessä, puhelimitse 09 310 88610, sähköpostitse osoitteeseen tyovaenopisto@edu.hel.fi tai osoitteessa www.ilmonet.fi.
• Ilmoittautumisen voi perua veloituksetta, jos kurssin alkuun on vähintään 7 päivää tai enemmän.
• Jos kurssipaikka perutaan alle seitsemän päivää ennen kurssin alkua, opisto perii puolet kurssimaksusta, kuitenkin vähintään 12 euroa.
• Jos kurssipaikkaa ei peruta tai peruminen tapahtuu kurssin alkamispäivänä tai sen jälkeen, kurssimaksu peritään kokonaan.
Ilmonetin kautta kurssipaikan voi perua, kun kurssin alkuun on vähintään seitsemän päivää.

Kurssimaksu palautetaan, jos opiskelija ei voi osallistua kurssille opiston kurssiin tekemän aika- tai paikkamuutoksen vuoksi.