Top image of currently page
Voit ilmoittautua Espoon työväenopiston syksyn kursseille 23.5. alkaen
Mistä sinä haaveilet? Minkä uuden harrastuksen haluaisit aloittaa? Mitä uutta osaamista tarvitset? Pian pääset ilmoittautumaan syksyn kursseille.

Kurssit tulevat näkyville Ilmonetiin 16.5.2022. Käy haun kautta katsomassa sinulle sopivat kurssit ja tallenna ne suosikeiksi, kun olet kirjautunut Ilmonetiin - nappaat sitten paikkasi heti ensimmäisten joukossa! Syksyn kurssien ilmoittautumiset alkavat maanantaina 23.5.2022.

Tervetuloa saamaan iloa ja oppia kursseiltamme!

Julkaistu 11. toukokuuta 2022

14.5. alkaen voit jo ilmoittautua Vantaan aikuisopiston syksyn kursseille
Pian pääset suunnittelemaan ensi syksyn menokalenteria, kun iso osa Vantaan aikuisopiston tulevan syksyn kurssitarjonnasta tulee julki maanantaihin 9.5. mennessä.
Ilmoittautumaan pääset jo lauantaina 14.5. klo 10 alkaen. Tarjolla on mm. kielten kursseja, liikuntaa, musiikkia, käsitöitä ja paljon muuta. Tutustu lasinpuhalluksen saloihin, ota digitaidot haltuun tai päästä luovuus irti teatteri-improvisaation parissa.

Mitä uutta sinä haluaisit oppia ensi syksynä? Tutustu tarjontaan ja löydä uusi lempiharrastuksesi.

Jos suosikkikurssiasi ei nyt kuitenkaan vielä löydy, loput kurssit ovat selattavissa viimeistään 2.6. ja niille ilmoittautuminen alkaa elokuun 17.päivä.
Julkaistu 27. huhtikuuta 2022

Tule harrastamaan ja oppimaan kevään kursseille
Aurinko ja lintujen laulu johdattavat meitä jo tulevaan kesään. Vielä ehdit kuitenkin harrastaa ja opiskella ennen kesää laadukkailla kursseillamme. Mitä haluaisit harrastaa tai opiskella? Lyhyitä kursseja alkaa koko ajan lisää.

Haluaisitko oppia uutta Median ja tietotekniikan kursseilla? Tai nauttisitko musiikin kurssien annista? Vai parantaisitko hyvinvointiasi kehonhuollon kursseilla?

Kiinnostaisiko sinua lintukurssit kuten Siipien suhinaa, jossa seurataan muuttavia lintuja Porkkalanniemessä tai haluatko saada tietoja hyönteissyöjistä ja kahlaajista? Kaiken tämän, ja paljon muuta löydät Espoon työväenopiston kurssitarjonnasta.

Esbo Arbiksen kursseilla voit muun muassa ommella vaatteita itsellesi, perheellesi, tai valmistaa vaikka kodin tekstiilejä. Saat myös apua kaavojen piirtämiseen. Taidekursseillamme voit esimerkiksi maalata Mellstenin rannalla, ja liikuntakursseilla vetreyttää itseäsi joogan avulla.

Lämpimästi tervetuloa kursseille, jotka olemme suunnitelleet sinua varten!

Julkaistu 12. huhtikuuta 2022

Kevät tulee – uusia kursseja alkaa koko ajan
Kevät on hyvää aikaa harrastaa ja opiskella lyhytkursseilla.
Monet pidemmät kurssit pyörivät jo viimeisiä viikkojaan, mutta opistojen toiminta ei tähän pääty. Keväällä on tarjolla paljon lyhytkursseja sellaisistakin aineista, joissa aikaisemmin talvella on ollut tarjolla lähinnä pitkiä kursseja.

Nyt voit kokeilla millaista olisi jonkun kielen opiskelu tai kiinnostaisiko sinua erilaiset ruoka- tai käsityökurssit? Puutarha-, valokuvaus- ja luontokurssit ovat erityisen inspiroivia tähän aikaan vuodesta. Kursseilta saat tietoa, vinkkejä ja iloa kevääseen.

Mikä kurssi saisi sinut innostumaan tänä keväänä?

Lämpimästi tervetuloa mukaan!
Julkaistu 29. maaliskuuta 2022