Nu kan du se vårens kurser i Vanda

Nu kan du se vårens kurser i Vanda

Nu kan du se vårens kurser i Vanda

Bekanta dig på vårens kurser på som Vuxenutbildningsinstitut har.
Nu hittar du vårens kurser. Kolla utbudet och hitta dig en ny hobby. Du kan anmäla dig fr.o.m. onsdag 7.12. från klockan 13, antigen på nätet eller per telefon. Som vanligt finns det många kurser att välja mellan. Mycket roligt att syssla med runt Vanda och på nätet.

Bokbindning gör comeback på våren. Också den flitigt önskade nya kursen grunderna i klädessömnad finns med på programmet. Hitta sinnesro från meditation eller bli förvildad av grönt på de olika trädgårdskurser och -föreläsningar.

Bland språkkursernas omfattande urval hittar var och en något åt sig. Ska du börja med japanska eller är det dags att återuppta dina kunskaper i engelska och ta arbetstyskan i bruk? Ta de vardagliga stödtecknen i besittning eller aktivera dina diskussionskunskaper i grekiska på diskussionskursens avspänd atmosfär.

Från babybarre till seniorbalett och mycket annat. Motionskurser inspirerar folk i alla åldrar att motionera. Gubbyoga i killarnas egen yogagrupp där inga förhandskunskaper behövs. Eller kanske burleskdans är din grej?

Gör gott åt dig och kom på kurs på Vuxenutbildningsinstitutet!
Publicerad 4 november 2022