Vantaan kevään kurssitarjonta on nyt nähtävillä

Vantaan kevään kurssitarjonta on nyt nähtävillä

Vantaan kevään kurssitarjonta on nyt nähtävillä

Nyt pääset tutustumaan Aikuisopiston kevään kursseihin.
Ensi kevään kurssit ovat nyt nähtävillä. Tutustu tarjontaan ja löydä itsellesi uusi harrastus. Ilmoittautumaan pääset keskiviikkona 7.12. kello 13 alkaen verkossa tai puhelimitse. Tuttuun tapaan valikoimaa ja paljon kivaa tekemistä on tarjolla ympäri Vantaata ja verkossa.

Kirjansidontakurssit tekevät paluun ensi keväänä. Myös paljon toivottu vaateompelun perusteet uutuuskurssi näkee päivänvalon. Löydä mielenrauhaa meditoinnista tai villiinny vihreästä puutarha-aiheisilla kursseilla ja luennoilla.

Kielikurssien laajasta valikoimasta jokainen löytää itselleen jotain. Aloittaisitko nyt japanin kielen opiskelun vai pistäisitkö englannin ja saksan kielen taitosi kuntoon työelämän tarpeisiin? Ota arjen tukiviittomat haltuun tai aktivoi kreikan kielen taitosi keskustelukurssin rennossa ilmapiirissä.

Babybarresta senioribalettiin sekä paljon muuta. Liikunnan kurssit innostavat kaiken ikäisiä liikkumaan. Äijäjoogassa, miesten omassa joogaryhmässä ei aikaisempaa kokemusta tarvita. Vai aloittaisitko sittenkin burleskitanssin?

Tee itsellesi hyvää ja tule Aikuisopiston kursseille!
Julkaistu 4. marraskuuta 2022