Kehitä itseäsi ja opiskele kieliä

Kehitä itseäsi ja opiskele kieliä

Kehitä itseäsi ja opiskele kieliä

Kehitä itseäsi ja opiskele kieliä

Valitse mahtavasta kielitarjonnasta

Haluatko oppia uuden kielen tai kerrata vanhoja oppejasi? Voit opiskella yli 25 eri kieltä kuten ruotsia, espanjaa, saksaa, italiaa, kreikkaa, englantia ja japania.

Voit hyödyntää kielitaitoasi esimerkiksi matkailussa, työelämässä tai harrastusten parissa. Kursseillamme opit monipuolisesti käytännön kielitaitoa ryhmässä. Suullinen kielitaito kehittyy toisten kanssa puhumalla eikä virheitä tarvitse pelätä.

Tarjolla on sekä rauhallisesti että ripeästi eteneviä kursseja alkeistasolta edistyneisiin ryhmiin. Voit valita teemallisia lyhyt- ja intensiivikursseja tai koko lukukauden mittaisia, kerran viikossa kokoontuvia kursseja sekä verkkokursseja.

Opiskele englanniksi

Voit opiskella useilla kursseilla myös englannin kielellä ja samalla oppia ja vahvistaa kielitaitoasi. Valittavana on useita kursseja kuten ensiapua, yrittäjyyttä, valokuvaamista, tanssia, kirjanpitoa, liikuntaa, kieliä, kutomista ja kokkaamista.

Opi suomea eri tavoin

Voit oppia suomea monin eri tavoin, kuten Suomi toisena kielenä -kursseilla, laulamalla tai kotivanhempien kursseilla. Samalla tutustut suomalaiseen kulttuuriin ja yhteiskuntaan.

Tavoitteena on, että saat sujuvan ja toimivan kielitaidon, joka antaa riittävät suulliset ja kirjalliset valmiudet arjessa selviytymiseen. Kielitaito on avain jatko-opintoihin tai työelämään sekä yleisesti suomalaisessa yhteiskunnassa elämiseen.

Lämpimästi tervetuloa mukaan!

Julkaistu 26. helmikuuta 2024