Opistojen opetus jatkuu toistaiseksi verkossa
Espoon, Helsingin ja Vantaan opistojen opetus jatkuu etänä toistaiseksi. Samalla opistojen tilat pysyvät asiakkailta suljettuina.

Pääkaupunkiseudun koronakoordinaatioryhmä linjasi 27.1.2021 kokouksessaan voimassa olevien rajoitusten ja suositusten jatkamisesta toistaiseksi.
Etäopetus jatkuu niin kauan kuin rajoitukset aikuisten harrastustoiminnassa ovat voimassa. Kyseessä on varotoimenpide, jolla pyritään rajoittamaan koronaviruksen leviämistä.

Mikäli kurssia ei pystytä toteuttamaan etänä, kurssi perutaan tai sen alkua siirretään. Kurssikohtaisista erityisjärjestelyistä, kuten etäopetuksesta, tiedotetaan kunkin kurssin opiskelijoita erikseen.

Muutoksia kurssien kokoontumisaikoihin voi tulla nopeallakin aikataululla. Voit tarkistaa kurssisi ajantasaiset tiedot ilmonet.fi:stä.

Kevään luentoja voit seurata myös verkon kautta. Helsingin luentojen linkit löydät luentokohtaisesti ilmonet.fi-palvelusta. Vantaan ja Espoon verkkoluennoille pitää ilmoittautua, ja osallistumislinkki lähetetään sähköpostiin. Ilmonetista löydät myös kaikki kevään verkkokurssit.

Tiedotamme tilanteen kehittymisestä opistojen sosiaalisen median kanavissa sekä kotisivuilla. Suosittelemme myös seuraamaan koronaviruksen osalta viranomaisten ohjeita:

• THL:n tieto- ja ohjesivut: https://thl.fi/fi/web/infektiotaudit-ja-rokotukset/ajankohtaista/ajankohtaista-koronaviruksesta-covid-19
• THL:n valtakunnallinen neuvontapuhelin: 0295 535 535 (avoinna arkipäivisin klo 8–21 ja lauantaisin klo 9–15)
• Helsingin kaupungin neuvontapuhelin: 09 310 10024 (avoinna päivittäin klo 8–18)
• Espoon koronaneuvonta- ja ajanvarausnumero 09 816 34600 (ma–pe klo 7–18 ja la–su 9–15).

Julkaistu 27. tammikuuta 2021